In 2019 zal de Crossweek zoals nu lijk in Emmen plaats vinden op de volgende datum:

 

Aankomst     : zondag 4 augustus

eind              : vrijdag 10 augustus

 

Onder begeleiding van 3 trainers.

 

Richard van Drooge

Wesley Pittens

Arwald Nijland

 

Voor Seizoen 2019 hebben wij plek voor 20 cursisten

 

 

De cursisten gaan een week lang trainen op het circuit van Emmen, het circuit zal de gehele week afgehuurd worden om zo alle gedeeltes van het circuit nuttig te kunnen gebruiken. Alle rijders jong en oud, gevorderd en minder gevorderd zullen in groepen worden gedeeld die vervolgens met hun trainer naar het circuit gaan. Hier krijgen ze de mogelijkheid om de oefening goed te kunnen trainen om zo het zelfvertrouwen te winnen. Het circuit beschikt over een kleine en grote baan, mochten er toch wat angsten zijn dan neemt de trainer de rijder apart en gaan ze 1 op 1 rijden.

 

Woensdag is een dag van ontspanning , spelletjes of zwemmen zal worden georganiseerd door de organisatie. Aan het eind van de dag gaan we met z`n allen lekker BBQèn om zo de donderdag weer fris te beginnen. De trainingsdagen zijn van 09:00 tot 17:30 maandag, dinsdag, donderdag en Vrijdag tot 15:00 om zo de week weer te kunnen afsluiten, de rijders worden zondag  6 augustus op het circuit verwacht om op alle gemak de spulletjes te kunnen uitpakken en zo maandag fris te kunnen beginnen.  Het circuit is voorzien van een kantine waar tegen betaling heerlijke maaltijden kunnen worden genuttigd,  de sanitaire voorzieningen zit bij het inschrijfgeld inbegrepen.

De avonden worden vaak benut voor ontspanning zoals kampvuur, spelletjes of een leuke bingo waar leuke prijzen zijn te winnen.

 

Kosten voor de gehele week bedragen € 395 inclusief sanitair en stroom voorziening, voor de rijder is dan alles betaald. 

 

Lijkt jou dit leuk, geef je dan snel op via het kopje aanmelding 2019 en wij nemen contact met jou op.

 

Misschien tot snel.

 

MSF Sports.