Motorcrossweek 2017,

 

Motorcrossweek 2017 is afgesloten en de organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagd evenement,  zondag bij aankomst heeft iedereen op zijn gemak de spulletjes uit kunnen pakken om zo de maandag fris te kunnen beginnen.   Maandag 08:00 de wekker is gegaan voor de rijders,

 

Richard van Drooge

Wesley Pittens

Marco Stallmann

 

Staan paraat bij het ontbijt om zo de week van a tot z door te nemen, de rooster worden gemaakt en de rijders gaan om 08:45 van start met hun eerste sessie. Per sessie zijn 2 groepen in de baan om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de baan. De organisatie heeft het circuit de gehele week afgehuurd. 0m 17:00 heeft de laatste groep zijn sessie gereden en kan de organisatie terug kijken om een eerste geslaagde dag, Linda onze Medical ( EHBO ) heeft op een paar kleinigheidjes geen ernstige blessures gehad. Dinsdag heeft de de groep een soort gelijke dag gehad met in de avond uren een bingo avond waar spetterende prijzen gewonnen zijn. Woensdag heeft om 10:00 een bus de leerlingen gehaald om een lekker dagje ontspanning te beleven in centerparcs,  de leerlingen kunnen optimaal gebruik maken van deze dag om even het circuit los te laten, om 16:00 keert de bus weer terug naar het circuit waar om 18:30 een heerlijke BBQ klaar staat gemaakt door de kok Jannie haar assistent Dennis, hier werd onder genot van een drankje in de tent en een heerlijke oldies muziek lekker getafeld tot 22:00.  donderdag werd weer vroeg gestart met de eerste sessie, de avond heeft de organisatie een leuke spelletjes avond georganiseerd voor de kids waar weer veel gelachen is.

Vrijdag hebben we gebruikt om de dingen die geoefend zijn nogmaals te laten zien en ons valt elk jaar op dat de leerlingen grote stappen maken waar wij als organisatie erg trots op kunnen zijn

 

 

Wij als organisatie zijn met de voorbereidingen en tijdens de motorcrossweek veel bezig met contacten te onderhouden, het is voor ons van erg groot belang dat wij als organisatie en de cursisten plus aanhang een goede binding hebben, dit is erg jaar goed gelukt wat een Motorcrossweek weer tot een succes gebracht heeft ook dit jaar. Leuke mensen, leuke kinderen goede voorbereidingen.

 

Marco Stallmann heeft wegens omstandigheden het team moeten verlaten dit seizoen, naar vele jaren met succes te hebben meegewerkt aan de motorcrossweken willen wij hem dan ook veel succes wensen in de toekomst en bedanken voor alles.

 

Namens de organisatie bedankt voor seizoen 2017,

 

Barry de beheerder van het circuit

Linda onze EHBO

Jannie onze keuken cheff

Dennis onze assistent van alles

Wesley Pittens onze trainer

Richard van Drooge onze trainer 

Marco Stallmann ( trainer )

 

Gerrie Stuut organisatie Motorcrossweken